Zápis do Montessori jesliček na šk. rok 2022/2023 


ZCELA OBSAZENO. LZE SE HLÁSIT POUZE JAKO NÁHRADNÍK. 

Stále probíhá zápis do Montessori jeslí na školní rok 2022/2023. 

Informační schůzka pro rodiče probíhá před nástupem do jeslí (přesné datum bude upřesněno předem a zasláno emailem), kde si sdělíme důležité informace o budoucí docházce dětí a fungování jeslí. Při nástupu během školního roku bude rodičům zaslán email s informacemi. 

Přihlášení probíhá pomocí online přihlášek u vybraných jesliček. 

Po vyplnění přihlášky obdržíte email s rezervací místa.

Zápis na školní rok 2022/2023

Od 15.března 2022 je možné se přihlásit na školní rok 2022/2023 formou přihlášky. Počet míst je však omezen a přijímáme děti dle data přijaté přihlášky. Přihlášky přijímáme do 15.8.2022. 

Podáním přihlášky je potřeba zaslat rezervační poplatek 500 Kč. Platební údaje zašleme emailem. Tento poplatek bude odečten z "jesličkového" na září 2022. V případě neuhrazení poplatku včas bude místo nabídnuto dalšímu zájemci. Rezervaci místa můžete zrušit do 20.8.2021 - rezervační poplatek bude v plné výši vrácen. Po zrušení rezervace po tomto datu je rezervační poplatek nevratný.

Docházka dětí do Jadérka je pololetní/roční. Rodiče mohou zvolit, zda jejich dítě bude docházet 1-5x týdně na 4 hodiny denně (možnost domluvy). Veškeré informace, prosím, zadejte v přihlášce. První týden docházky do jeslí je adaptační, tj. společně s dítětem hledáte a hledáme dobu, která je v momentální chvíli vhodná pro čas strávený v jesličkách. 

Docházka dětí do jeslí Svinošice je pololetní/roční. Rodiče mohou zvolit, zda jejich dítě bude docházet 1-5x týdně na 4 - 8 hodin denně (možnost domluvy). Veškeré informace, prosím, zadejte v přihlášce. První týden docházky do jeslí je adaptační, tj. společně s dítětem hledáte a hledáme dobu, která je v momentální chvíli vhodná pro čas strávený v jesličkách. 

Docházka dětí do jeslí Valtice je pololetní/roční. Rodiče mohou zvolit, zda jejich dítě bude docházet 1-5x týdně na 4 - 8 hodin denně (možnost domluvy). Veškeré informace, prosím, zadejte v přihlášce. První týden docházky do jeslí je adaptační, tj. společně s dítětem hledáte a hledáme dobu, která je v momentální chvíli vhodná pro čas strávený v jesličkách.

V rámci docházky dětí do jesliček nejsou zahrnuty svačiny a oběd, platí se zvlášť. Dopolední svačinu mají děti společnou. Svačiny mají děti hromadné - měsíční příspěvek od rodičů 1 dle počtu dnů docházky.